Seria mbrapaSeria e rradhës

Gotham Sezoni 2 – Episodi 17

Në një përpjekje për të pastruar emrin e tij, Gordon vjedh dosjen e tij të çështjes dhe i afrohet Nygma për ndihmë. Ndërkohë, Penguin zbulon rolin e njerkut në vdekjen e babait të tij dhe zgjohet nga kushtëzimi i tij.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *