Seria mbrapaSeria e rradhës

Gotham Sezoni 2 – Episodi 18

Pasi la Azilin Arkham, Barbara përpiqet të rregullohet me Gordon. Pastaj, Bruce dhe Alfred gjurmojnë një nga ish miqtë e Thomas Wayne nga Project Chimera, por Hugo Strange u prish planet.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *