Seria mbrapaSeria e rradhës

Gotham Sezoni 2 – Episodi 21

Hugo Strange mirëpret një fytyrë të njohur për Gothamin pasi ai ringjall Fish Mooney në Indian Hill. Më vonë, Bruce zbulon se një mik i tij është në rrezik dhe bashkohet me Gordon, Alfred dhe Lucius, ndërsa zbulon më shumë eksperimente të Strange.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *