Seria mbrapaSeria e rradhës

Gotham Sezoni 2 – Episodi 5

Galavan dhe Penguin bashkojnë forcat me një familje të rrezikshme në Gotham. Kjo gjë shfaq rivalitet midis Waynes dhe Galavans, Gordon lufton për të mbajtur rendin në qytet.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *