Seria mbrapaSeria e rradhës

Gotham Sezoni 2 – Episodi 7

Butch çon Penguin dhe njerëzit e tij në magazinën ku po mbahet Gertrude, ndërsa Penguin komploton hakmarrjen e tij ndaj Galavan për rrëmbimin e nënës së tij.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *