Seria mbrapaSeria e rradhës

Gotham Sezoni 2 – Episodi 8

Galavan dërgon Barbaran pas Jim Gordon, ndërsa ai përpiqet të bëjë një marrëveshje biznesi me Bruce Wayne. Barnes dhe Bullock janë vënë në gjurmët e Barbaras, dhe Nygma përplaset me një fytyrë të njohur.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *