Seria mbrapa

Injustice Sezoni 1 – Episodi 2 (I FUNDIT)

Pasi fillon gjyqi Willi bën një mbrojtje efektive. DCI Wenborn dëshpërimisht dëshiron të arrestojë Willin për vrasjen e Philip Spaull dhe detyron një dëshmitar që të ndryshojë deklaratën e tij të mëhershme në polici në mënyrë që të implikojë avokatin.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *