Seria mbrapaSeria e rradhës

Loki Sezoni 1 – Episodi 3

Loki zbulon planin djallzor të Variantit, por dhe ka planin e tij, i cili do të vendose përgjithmonë fatet e të dyve…

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *