Seria mbrapa

Loki Sezoni 1 – Episodi 6 (I FUNDIT)

Loki dhe Sylvie gjenden në një situatë mjaft të vështirë ku i duhet të vendosin për fatin e botës…

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *