Seria mbrapaSeria e rradhës

L’onore e il rispetto Sezoni 1 – Episodi 2

Ndërsa Santi regjistrohet në gjykatë dhe krijon miqësi me djalin e një avokati të famshëm, Tonio vazhdon aktivitetin e tij kriminal.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 Comments

Iljan zguro

at 1:14 pm

Kur del seria 3

aldo

at 12:36 am

super

xhimi

at 8:16 pm

hi

Azi

at 7:00 pm

Super