Seria mbrapaSeria e rradhës

Lucifer Sezoni 5 – Episodi 10

Lucifer, Chloe dhe pjesa tjetër e ekipit këndojnë dhe kërcejnë në skenën e krimit ndërkohë që merren me zbulimin e çështjes…

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *