Seria mbrapaSeria e rradhës

Lucifer Sezoni 5 – Episodi 13

Linda ndjek një person natën, por gjërat nuk përfundojnë mirë dhe kjo ndjekje bëhet pjesë e çështjes që Chloe dhe Luciferi po hetonin. Amenadieli fillon përgatitjet për të qenë Zoti i ri…

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *