Seria mbrapaSeria e rradhës

Lucifer Sezoni 5 – Episodi 14

Luciferi dhe Detektivja po hetojnë një vrasje në akuariumin e qytetit. Ati po konsideron seriozisht daljen në pension dhe emërimi i pasardhësit të tij, ngre shumë kontradita mes vëllezërve dhe motrave…

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *