Seria mbrapaSeria e rradhës

Lucifer Sezoni 5 – Episodi 15

“Vërtet kështu do të përfundojë?”. Luciferi përpiqet të fitojë votat e engjëjve, por një rrjedhë e papritur ngjarjesh dhe një vdekje e menjëhershme sugjerojnë se lufta është gati të fillojë.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *