Seria mbrapaSeria e rradhës

Lucifer Sezoni 5 – Episodi 9

Pas ardhjes së Zotit në Tokë, organizohet një darkë familjare mes Luciferit, Michaelit, Amenadielit dhe Lindës. Gjatë hetimit të një çështjeje, Luciferi zbulon disa gjëra që i lidh me marrëdhëniet e tij me familjen, por edhe me Chloen…

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *