Seria mbrapaSeria e rradhës

Lucifer Sezoni 6 – Episodi 1

Para se Luciferi të fillojë punën e tij të re, ai dhe Chloe përjetojnë një natë magjike me një fund vrasës. Linda dhe Amenadiel presin për darkë Mazen dhe Evën…

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *