Seria mbrapaSeria e rradhës

Lucifer Sezoni 6 – Episodi 2

I dëshpëruar për të qenë i dobishëm, Luciferi ndihmon Carolin në investigimin e një vrasjeje. Ella dhe Chloe shohin të shkuarën misterioze të Carolit…

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *