Seria mbrapaSeria e rradhës

Lucifer Sezoni 6 – Episodi 4

Luciferi nis kërkime për të vërtetuar se nuk ka një vajzë. Vizita e Danit në Tokë kalon nga komike në tragjike dhe Ferri nuk i duket më edhe aq i keq…

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *