Seria mbrapaSeria e rradhës

Lucifer Sezoni 6 – Episodi 7

Ditën kur Eva dhe Maze do tu martonin, ish-i i Evës, Adami, vjen të pajtohet me të. Më vonë, Ella jep disa lajme të këqija…

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *