Seria mbrapaSeria e rradhës

Made In Abyss Sezoni 1 – Episodi 10

Riko dhe Reg hyjnë në shtresën e katërt, Goblets of Giants, ku aventura e tyre merr një kthesë të keqe.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *