Seria mbrapaSeria e rradhës

Made In Abyss Sezoni 1 – Episodi 2

Riko dhe Regu mësojnë më shumë për të kaluarën e tyre, por pyetja që mbetet ende është, kush ose çfarë është saktësisht Regu?

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *