Seria mbrapaSeria e rradhës

Made In Abyss Sezoni 1 – Episodi 4

Riko dhe Regu fillojnë aventurën e tyre në humnerë, ndërsa atje hasin papritur në një fytyrë të njohur.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *