Seria mbrapaSeria e rradhës

Made In Abyss Sezoni 1 – Episodi 5

Riko dhe Regu zbresin në Pyllin e Tundimit. Çfarë rreziqesh të reja i presin atje?

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *