Seria mbrapaSeria e rradhës

Made In Abyss Sezoni 1 – Episodi 6

Reg dhe Riko arrijnë në Kampin e Kërkuesve, ku takojnë Ozenën e Patundshme, njeriun që shpëtoi Rikon shumë vite më parë. Por Ozena, fsheh më shumë nga sa duket.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *