Seria mbrapa

Metanol Sezoni 1 – Episodi 2 (I FUNDIT)

Kapiteni Halek heton një çështje me numrin më të madh të viktimave dhe akta-kuzave që prej viti 1989. Sa shpejt mund ta gjejë ai vrasësin e përzierjes së 10,000 litrave helmuese alkooli dhe të sigurohet që vdekjet të ndalen?

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *