Seria mbrapaSeria e rradhës

Planet Earth II Sezoni 1 – Episodi 3

Këtë herë do të zbulojmë për jetën në pyje, dhe vështirësinë që kanë kafshët për t’iu përshtatur asaj. Flitet për disa kafshë vërtetë interesante të cilat nuk kishim dëgjuar më parë. Do të vështrojmë gjithashtu shkathësinë e kafshëve për të gjuajtur prenë e tyre dhe jetesën e tyre si familje.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *