Seria mbrapaSeria e rradhës

Prison Break Sezoni 4 – Episodi 4

Sara tronditet shumë nga vdekja e Benetit dhe do jetë në mëdyshje për një ves të së shkuarës. Gjatë përndjekjes së personit që ka kartën tjetër, Majkëlli dhe Linkolni do të takojnë Ti-Begun.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *