Seria mbrapaSeria e rradhës

Prison Break Sezoni 4 – Episodi 6

Majkëlli dhe grupi gjurmojnë mbajtësin tjetër të kartës. Mahon kapet nga policia dhe grupi është në mëdyshje nëse duhet ta nxjerrë apo jo.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *