Seria mbrapaSeria e rradhës

Prison Break Sezoni 4 – Episodi 7

Linkoln, Sara, Roland dhe Sukre shkojnë në Las Vegas për të gjetur mbajtësin tjetër të kartës. Ndërkohë, Majkëlli dhe Bellik do të kapen nga Ti-Begu, i cili dëshiron që të marrë të dhëna në lidhje me Sillan.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *