Seria e rradhës

Red Line Sezoni 1 – Episodi 1

Të dy vendosin ta zgjidhin këtë problem. Disa ditë më vonë njëri prej tyre gjendet i vdekur ndërsa tjetri është në arrati. Togeri Roman Redl fillon një hetim dhe zbulon një organizatë të fuqishme krimi.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *