Seria mbrapaSeria e rradhës

Red Line Sezoni 1 – Episodi 2

Të dy studentët kanë vdekur dhe Roman Redl e di se vrasësit mund të godasin përsëri në çdo kohë…

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *