Seria e rradhës

Solo Sezoni 1 – Episodi 1

Agjentit të fshehtë Marko Solo i është caktuar misioni të infiltrohet tek Koronët, një familje e fuqishme e Ndrangedës në Gioia Tauro. Dita e tij e parë në punë do të jetë vendimtare për fatin e tij në mafie dhe si polic.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *