Seria mbrapaSeria e rradhës

Solo Sezoni 1 – Episodi 2

Pas vrasjes së një polici të korruptuar, misioni i Markos rrezikohet gjithnjë e më shumë. Vincenzo nuk i beson atij dhe familja e vë atë në provë. Bruno i jep Markos një armë dhe dy zgjedhje: ose bëhet pjesë e familjes duke vrarë Sason ose i duhet të zbulojë të vërtetën, duke treguar identitetin e tij të vërtetë…

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *