Seria mbrapaSeria e rradhës

The Mandalorian Sezoni 2 – Episodi 6

Mandalorian dhe fëmija udhëtojnë në një vend antik po pas tyre vjen një armik nga e shkuara.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *