Seria mbrapaSeria e rradhës

The Originals Sezoni 4 – Episodi 1

Kanë kaluar 5 vite që pas rënjës së Klausit, Marseli është udhëheqësi i qytetit, ku vazhdojnë të vijnë vampirë të rinj c’do ditë. Marseli do të mbajë nja shfaqje për vampirët e rinj ku do ju tregoje se Klausi është i mposhtur dhe e mban gjallë thjesht për gjakun e tij kurues.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *