Seria mbrapaSeria e rradhës

The Originals Sezoni 4 – Episodi 5

Pasi pushtohen nga Hollow, Klausi dhe Marseli kan symptoma te ndryshme, të cilat i shtyjnë ata të vrasin njëri tjetrin.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *