Seria mbrapaSeria e rradhës

The Originals Sezoni 4 – Episodi 8

Plagë të vjetra rihapen kur Elajxha dhe Marseli detyrohen të bëjnë një aleancë bashkë. Sëbashku, ata takohen me Alarikun i cili ka gjetur një objekt të rëndësishëm që mund të ndihmojë në luftën e tyre kundër Hollow.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *