Seria mbrapaSeria e rradhës

The Originals Sezoni 5 – Episodi 2

Klaus kërkon për Hejlin, dhe surprizohet nga ajo që gjen. Marseli kërkon drejtësi për vampirët, ndersa Vinsenti don disa përgjigje.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *