Seria mbrapaSeria e rradhës

The Originals Sezoni 5 – Episodi 6

Pasi Klausi dhe Elajxha shkojnë tek vendodhja e Hejlit, gjërat nuk do shkojnë ashtu siç duhet, pasi te dy janë për dikë tjetër aty.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *