Seria mbrapaSeria e rradhës

The Punisher Sezoni 1 – Episodi 5

Franku dhe Micro shkojnë shkojnë të marrin disa përgjigje nga një dëshmitar. Madani dhe Sam mësojnë për një hetim të afërt. Rawlins sheh një fantazmë.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *