Seria mbrapaSeria e rradhës

The Sopranos Sezoni 1 – Episodi 2

Toni kritikohet nga nëna e tij. Brendan Filone vepron kundër dëshirave të Tonit. Salvatore dhe Paulie përpiqen të gjurmojnë makinën e vjedhur të mësuesit të A.J.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *