Seria mbrapaSeria e rradhës

The Sopranos Sezoni 1 – Episodi 3

Toni inkurajon një dhëndër të padëshiruar të divorcohet. Karmela mëson një sekret tjetër të Tonit, dhe Medou eksperimenton me stimulantë për të arritur të studiojë për provimet përfundimtare.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *