Seria mbrapaSeria e rradhës

The Sopranos Sezoni 2 – Episodi 1

Qullashi kthehet pas disa muajsh i fshehur, Kris fillon një operacion ndaj aksioneve në dhomën e bojlerit dhe motra e Tonit e humbur prej kohësh shfaqet në pragun e derës.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *