Seria mbrapaSeria e rradhës

The Sopranos Sezoni 2 – Episodi 4

Toni, Paulie dhe Chris udhëtojnë në Napoli për të kryer një marrëveshje biznesi, ndërsa Qullashi stresohet  më shumë kur përpiqet të ekuilibrojë jetën e tij të fshehtë.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *