Seria mbrapaSeria e rradhës

The Sopranos Sezoni 3 – Episodi 6

Marrëdhënia e paqëndrueshme e Ralph me një striptist Bada Bing dhe fiksimi i tij me filmin ‘Gladiator’ kombinohen për të vendosur një amortizues në disa seanca natë për djemt në klub. Ndërkohë, në Columbia, marrëdhënia e Meadow me Noeun vihet në provë nga shoku i saj i dhomës Caitlin.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *