Seria mbrapaSeria e rradhës

The Sopranos Sezoni 5 – Episodi 10

Kris dhe kushëriri Toni bëjnë disa kërkime për t’u siguruar që sekretet e vjetra të mbeten të varrosura, ndërsa Janice e vë martesën e saj në rrezik me sjelljen e saj të ashpër.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *