Seria mbrapaSeria e rradhës

The Sopranos Sezoni 5 – Episodi 3

Me vdekjen e Karmine-s dhe ardhjen e Feech, luftërat për terren po shpërthejnë rreth New Jersey. Shëndeti mendor i Junior, ndërkohë, fillon të përkeqësohet.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *