Seria mbrapaSeria e rradhës

The Sopranos Sezoni 5 – Episodi 8

Një festë e pakëndshme i çon Tonin dhe Karmelën në një pajtim të pjesshëm, ndërsa kushëriri Toni merr një ofertë që vendos të mos e refuzojë.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *