Seria mbrapaSeria e rradhës

The Sopranos Sezoni 6 – Episodi 16

Maria Spatafore kërkon ndihmë nga Toni për Viton, Jr. Fati i keq i Tonit vë një përçarje mes tij dhe Heshit. A.J. bën një zgjedhje të madhe në lidhje me të ardhmen e tij.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *