Seria mbrapaSeria e rradhës

The Sopranos Sezoni 6 – Episodi 2

Familja përpiqet të përballojë shtrimin në spital dhe përkeqësimin e gjendjes së Tonit, ndërsa Toni fillon të haluçinojë një jetë të re paralele me jetën e tij.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *